Wat moet ik doen als ik ongewenste oproepen op mijn Skype-nummer ontvang in Skype voor Windows?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Als u ongewenste oproepen ontvangt op uw Skype-nummer, kunt u bepaalde nummers blokkeren. U kunt dit doen door uw privacy-instellingen in Skype aan te passen. U kunt oproepen blokkeren van alle verborgen nummers of van nummers die niet in uw lijst met contactpersonen voorkomen.

Uw privacy-instellingen in Skype voor Windows aanpassen:

1. Klik in Skype op Extra en Instellingen.
  2. Klik op het tabblad Gesprekken.
  3. Selecteer uw privacyopties onder Gesprekken naar mijn Skypenummer(s) accepteren van.

U kunt kiezen uit de opties 'iedereen', 'alleen telefoonnummers van mijn contactpersonen' en 'gesprekken blokkeren als telefoonnummer verborgen is'. Wanneer u de gewenste optie hebt gekozen, klikt u op Opslaan.

Neem contact met ons op als u nog steeds ongewenste oproepen ontvangt op uw Skype-nummer.