Wat moet ik doen als ik ongewenste oproepen op mijn Skype-nummer ontvang in Skype voor Windows?

Terug naar zoekresultaten
    Dit artikel gaat over een versie van Skype die niet langer ondersteund wordt.Update naar de nieuwste versie van Skype.

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Als u ongewenste oproepen ontvangt op uw Skype-nummer, kunt u bepaalde nummers blokkeren. U kunt dit doen door uw privacy-instellingen in Skype aan te passen. U kunt oproepen blokkeren van alle verborgen nummers of van nummers die niet in uw lijst met contactpersonen voorkomen.

Uw privacy-instellingen in Skype voor Windows aanpassen:

1. Klik in Skype op Extra en Instellingen.
    2. Klik op het tabblad Gesprekken.
    3. Selecteer uw privacyopties onder Gesprekken naar mijn Skypenummer(s) accepteren van.

U kunt kiezen uit de opties 'iedereen', 'alleen telefoonnummers van mijn contactpersonen' en 'gesprekken blokkeren als telefoonnummer verborgen is'. Wanneer u de gewenste optie hebt gekozen, klikt u op Opslaan.

Neem contact met ons op als u nog steeds ongewenste oproepen ontvangt op uw Skype-nummer.