Hoe beantwoord ik een oproep?

Als iemand u belt, wordt er een gespreksmelding weergegeven op uw scherm.

Het meldingsvenster met de opties Antwoorden, Antwoorden met video en Weigeren voor inkomende oproepen.

In dit venster kunt u kiezen uit drie opties.

Klik op... Al u het volgende wilt doen...
Antwoorden De oproep beantwoorden (alleen spraak, geen video)
Antwoorden met video De oproep met video beantwoorden
Weigeren De oproep weigeren

U kunt doorschakelen zo instellen dat oproepen automatisch worden doorgeschakeld naar een mobiel of vast nummer of zelfs een andere Skype-naam. U hebt wat Skypetegoed of een abonnement nodig om oproepen door te schakelen naar mobiele of vaste nummers.