Help Windows Desktop

Kan ik een alarmnummer bellen van Skype?

Skype-Software is niet een vervanging voor uw gewone mobiele of vaste lijn telefoon. In het bijzonder, behalve in zeer beperkte omstandigheden, staat de Software niet toe u om noodoproepen naar nooddiensten te maken. U moet alternatieve mededeling regelingen om ervoor te zorgen kun je noodoproepen indien nodig.

Voor meer informatie, lees Skype's Terms of Use.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Mobiele en vaste nummers bellen" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag