Hoe dien ik een terugbetalingsverzoek in?

We verlenen alleen restitutie voor Skype-producten in overeenstemming met het restitutiebeleid zoals beschreven in de Gebruiksvoorwaarden van Skype.

U kunt restitutie van uw abonnementskosten aanvragen als u het abonnement niet hebt gebruikt en het nog niet verlopen is.

U kunt binnen 14 dagen na aankoop restitutie aanvragen voor uw Skypetegoed, maar alleen als u het niet hebt gebruikt en u in de EU woont.

Skype op iOS gebruiken? Als u een aankoop in de app hebt gedaan voor Skype-tegoed via iTunes, kunnen wij geen terugbetaling doen. U moet een terugbetalingsverzoek indienen bij Apple.

Restitutie aanvragen:

1. Start een live chat. Als u niet bent aangemeld bij Skype, voert u uw Skype-naam en -wachtwoord in en klikt u op Schrijf me in.
  2. De live chatsessie begint zodra u bent ingelogd. Als u een waarschuwing over een pop-up krijgt, moet u deze toestaan. Dit is het live chatvenster.

U kunt ook het online formulier voor het aanvragen van restitutie invullen. Het online formulier voor Annulering en restitutie invullen:

1. Klik op deze koppeling. Als u niet bent aangemeld bij Skype, voert u uw Skype-naam en -wachtwoord in en klikt u op Schrijf me in.
  2. Vul het formulier voor Annulering en restitutie in.
  3. Onderteken het formulier voor Annulering en restitutie digitaal door uw volledige naam te typen en klik vervolgens op Verzenden.

We nemen binnen 24 uur contact met u op. Als u direct een oplossing nodig hebt, raden we u aan de live chatoptie hierboven te gebruiken, zodat we uw abonnementen en recente onkosten kunnen bespreken.

Hulp nodig bij het annuleren van uw abonnement of Auto-Opladen?