Hoe dien ik een terugbetalingsverzoek in?

We verlenen alleen restitutie voor Skype-producten in overeenstemming met het restitutiebeleid zoals beschreven in de Gebruiksvoorwaarden van Skype.

U kunt restitutie van uw abonnementskosten aanvragen als u het abonnement niet hebt gebruikt en hij nog niet verlopen is.

U kunt binnen 14 dagen na aankoop restitutie aanvragen voor uw Skypetegoed, maar alleen als u hem niet hebt gebruikt en u in de EU woont.

Skype op iOS gebruiken? Als u een aankoop in de app hebt gedaan voor Skype-tegoed via iTunes, kunnen wij geen terugbetaling doen. U moet een terugbetalingsverzoek indienen bij Apple.

U kunt op drie manieren een restitutieverzoek indienen:

1. Meld u aan bij uw account en selecteer in de aankoopgeschiedenis de order waarvoor u om restitutie verzoekt. Klik op de knop Refund (restitutie) . Als u in aanmerking komt voor een restitutie, betalen we dit automatisch terug naar de betalingsmethode waarmee u de aankoop hebt gedaan.
    2. Start een live chat en chat met een van onze medewerkers van de klantenservice. Als u niet bent aangemeld bij Skype, voert u uw Skype-naam en -wachtwoord in en klikt u op Schrijf me in. Als u een waarschuwing over een pop-up krijgt, moet u deze toestaan. Dit is het live chatvenster.
    3. Vul het online formulier voor Annulering en restitutiein. Als u niet bent aangemeld bij Skype, voert u uw Skype-naam en -wachtwoord in en klikt u op Schrijf me in. Vul het formulier in en klik op Verzenden. We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Hulp nodig bij het annuleren van uw abonnement of Auto-Opladen?