Kan ik restitutie krijgen van Skype?

Terug naar zoekresultaten

Ja. Skype geeft restitutie overeenkomstig ons restitutiebeleid in de Gebruiksvoorwaarden van Skype.

Er zijn twee manieren om restitutie van Skype aan te vragen:

• In uw Skype-profiel: u krijgt onmiddellijk restitutie indien u hiervoor in aanmerking komt.

1. Meld u aan bij uw account.
      2. Selecteer in uw aankoopgeschiedenis de order waarvoor u restitutie aanvraagt. Als u in aanmerking komt voor een restitutie, wordt de knop Restitutie weergegeven.
      3. Selecteer de knop Restitutie.
      4. Selecteer de knop Restitutie bevestigen en u ontvangt deze automatisch via de betalingswijze waarmee u de aankoop hebt gedaan.

• Onmiddellijk chatten met een agent

1. Start een livechat met de klantenservice.
      2. Meld u aan bij Skype als u dit nog niet hebt gedaan. Sta de pop-up toe als u hiervoor een waarschuwing krijgt: dit is het venster van de livechat.
    Restituties worden verricht met dezelfde betalingswijze waarmee de oorspronkelijke aankoop is gedaan. Skype kan geen restituties verrichten indien de oorspronkelijke betalingswijze niet meer beschikbaar is, bijvoorbeeld omdat uw creditcard is verlopen, het PayPal-account is gesloten, of omdat de betalingswijze restituties niet toestaat.

U kunt Skype-restitutie krijgen voor:

• Abonnementen die niet zijn gebruikt en niet zijn verlopen.
    • Skype-tegoed dat niet is gebruikt indien binnen 14 dagen na aankoop restitutie wordt aangevraagd (enkel EU-klanten).
    • Technische problemen waarvan wij vaststellen dat het de schuld van Skype is.
    • Fraudeleus gebruik indien wij vaststellen dat uw account door een derde is overgenomen.
    • Onterecht in rekening gebrachte kosten indien u binnen 90 dagen na aankoop contact met ons opneemt. Wij kunnen geen restituties geven voor kosten die meer dan 90 dagen geleden zijn gemaakt.

Na de periode van 14 dagen in de EU zijn restituties naar eigen goeddunken van Skype.

Opmerking: Als u via iTunes een aankoop in de app hebt gedaan voor Skype-tegoed, kunnen wij geen restitutie geven. U moet een restitutieverzoek indienen bij Apple.

Nee. We kunnen geen restitutie geven voor betaalde producten wanneer deze zijn gebruikt. Zoals bepaald in het restitutiebeleid van Skype gebruikt u een Skype-nummer om gesprekken te ontvangen zodra u het nummer hebt aangekocht. Daarom kan er geen restitutie worden gegeven voor Skype-nummers.

Nee. Wij kunnen enkel restitutie geven voor aankopen die u rechtstreeks vanuit Skype hebt gedaan en wij geven geen restitutie voor:
    • Via derde partners gedane aankopen: u kunt rechtstreeks contact opnemen met de partner en zij bepalen of zij al dan niet restitutie aanbieden.
    • Vouchers
    • Prepaidkaarten
    • Contante aankopen met betalingswijzen van derden
    • Skype-tegoed toegewezen aan het persoonlijke Skype-account van een lid door een Skype Manager-beheerder.
    • Lidmaatschap van het Skype Developer-programma

Hulp nodig bij het annuleren van uw abonnement of Auto-opladen?