Hoe vind ik in Skype een bestand dat naar mij is verzonden?

1. Klik in de lijst met Contacten op de contactpersoon die het bestand naar u heeft verzonden.
  2. Blader omhoog door de geschiedenis om het ontvangen bestand te vinden.
  3. Klik op het bestand om dit te openen.
  1. Druk tegelijkertijd op de Windows-toets Windows-toetsen de toets R op het toetsenbord.
  2. Typ %appdata%/Skype/My Skype Received Files in het vak Uitvoeren en klik op OK.
  1. Klik op Extra > Instellingen.
  2. Klik onder Chatinstellingen op Geavanceerde opties weergeven.
  3. Kies of u telkens als u een bestand ontvangt een locatie wilt selecteren of dat alle bestanden in dezelfde map worden opgeslagen.
  4. Als u de map wilt wijzigen waarin bestanden worden opgeslagen, klikt u op Map wijzigen, bladert u naar de gewenste map op uw computer en klikt u daarna op OK.