Hoe vind ik in Skype een bestand dat naar mij is verzonden?

1. Klik in de lijst met Contacten op de contactpersoon die het bestand naar u heeft verzonden.
    2. Blader omhoog door de geschiedenis om het ontvangen bestand te vinden.
    3. Klik op het bestand om dit te openen.
    1. Druk tegelijkertijd op de Windows-toets Windows-toetsen de toets R op het toetsenbord.
    2. Typ %appdata%/Skype/My Skype Received Files in het vak Uitvoeren en klik op OK.
    1. Klik op Extra > Instellingen.
    2. Klik onder Chatinstellingen op Geavanceerde opties weergeven.
    3. Kies of u telkens als u een bestand ontvangt een locatie wilt selecteren of dat alle bestanden in dezelfde map worden opgeslagen.
    4. Als u de map wilt wijzigen waarin bestanden worden opgeslagen, klikt u op Map wijzigen, bladert u naar de gewenste map op uw computer en klikt u daarna op OK.