Skype-naar-Skype gesprekken zijn over de hele wereld gratis

Terug naar zoekresultaten
    Skype-naar-Skype gesprekken zijn overal ter wereld gratis. U kunt Skype gebruiken op een computer, mobieltje of tablet*. Als u allebei Skype gebruikt, is de oproep volledig gratis.

Gebruikers hoeven alleen te betalen voor premium-functies zoals gesproken berichten, sms'jes of bellen naar een vaste of mobiele telefoon of buiten Skype.

* Wi-Fi-verbinding of mobiel data-abonnement vereist.

Wilt u meer informatie?
    Wat kosten Skype-gesprekken met een vast of mobiel apparaat?