Hoe verdient Skype geld?

Terug naar zoekresultaten

Skype-naar-Skype gesprekken zijn over de hele wereld gratis. U kunt Skype gebruiken op een computer, mobieltje of tablet. Als u allebei Skype gebruikt, is de oproep helemaal gratis.

Skype biedt ook premium opties voor geweldige lage tarieven, zaken zoals sms'jes en bellen naar vaste of mobiele telefoons. U hebt alleen een beetje Skype-tegoed of een abonnement nodig.

Door waardevolle functies aan te bieden waarvoor mensen willen betalen, kunnen we onze kernfuncties gratis houden.