Hoe kan ik het lettertype van mijn chatberichten wijzigen in Skype?

1. Selecteer in de menubalk de optie Extra > Opties.
  2. Klik op Chatten en sms en selecteer Chatweergave.
  3. Klik op Lettertype wijzigen.

Hier kunt u het lettertype, de stijl en de tekengrootte wijzigen. Wanneer u de lettertype-instellingen hebt geselecteerd, klikt u op OK en op Opslaan om de nieuwe instellingen toe te passen.

Deze instellingen voor het lettertype worden alleen ondersteund in Skype voor Windows-bureaublad, maar u kunt de tekengrootte veranderen in Skype voor Mac.

1. Open een gesprek.
  2. Selecteer in het hoofdmenu Weergave en vervolgens Tekst groter maken, Normale tekstgrootte weergeven of Tekst kleiner maken.

Hiermee wijzigt u de tekengrootte voor alle chatberichten.

Nee, de kleur van het lettertype is standaard ingesteld en kan niet worden gewijzigd.

Nee, als u het lettertype wijzigt, verandert alleen de weergave van chatberichten in uw Skype-account. Berichten die u naar contactpersonen stuurt, worden weergegeven in het lettertype dat de contactpersonen voor hun Skype-account hebben ingesteld.