Hoe schakel ik de toegankelijkheidsmodus in Skype voor Windows Desktop in?

Maak Skype nog gebruikersvriendelijker door de toegankelijkheidsmodus in te schakelen. De toegankelijkheidsmodus in Skype voor Windows Desktop inschakelen:

1. Meld u aan bij Skype.
    2. Ga naar Extra> Instellingen> Geavanceerd...> Toegankelijkheid.
    3. Markeer het selectievakje naast 'Toegankelijkheidsmodus activeren'.
    4. Klik op Opslaan.

Skype voor Windows Desktop ondersteunt ook de NVDA* schermlezer in Windows 7.

Gebruikt u Skype voor Windows 8? U vindt hier meer informatie over het gebruik van Verteller om tekst op het scherm in Windows 8 te laten voorlezen.

* Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de externe sites.