Hoe schakel ik de toegankelijkheidsmodus in Skype voor Windows Desktop in?

Terug naar zoekresultaten

Maak Skype nog gebruikersvriendelijker door de toegankelijkheidsmodus in te schakelen. De toegankelijkheidsmodus in Skype voor Windows Desktop inschakelen:

1. Meld u aan bij Skype.
    2. Ga naar Extra> Instellingen> Geavanceerd...> Toegankelijkheid.
    3. Markeer het selectievakje naast 'Toegankelijkheidsmodus activeren'.
    4. Klik op Opslaan.

Skype voor Windows Desktop ondersteunt ook de NVDA* schermlezer in Windows 7.

Gebruikt u Skype voor Windows 8? U vindt hier meer informatie over het gebruik van Verteller om tekst op het scherm in Windows 8 te laten voorlezen.

* Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de externe sites.