Hoe kan ik mijn Skype-instellingen wijzigen?

Terug naar zoekresultaten

Voor toegang tot je instellingen in Skype:

1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer General settings gear icon Instellingen.
    3. Kies uit de volgende instellingen om uw wijzigingen aan te brengen:

Opmerking: u kunt vanaf elk platform of apparaat toegang krijgen tot uw Skype-instellingen, maar niet alle instellingen kunnen op elk platform worden gewijzigd.

• Account & Profile icon Account en Profiel
        • De zichtbaarheid van uw profielafbeelding beheren.
        • Bekijk en beheer uw accountgegevens.
      • General settings gear icon Algemeen
        • Uw taal wijzigen.
        • Kies uw opstart- en afsluitopties. Beschikbare Skype-sneltoetsen bekijken. (Niet beschikbaar in Skype voor Web of mobiel)
      • Appearance magic wand icon Vormgeving
        • Kies het kleurenschema, de modus licht of donker en maak een keuze uit de toegankelijke modus licht of donker met hoog contrast.
        • Compacte lijstmodus inschakelen en gebruikers-en gesprekspictogrammen weergeven. (Niet beschikbaar op mobiel)
      • Audio & Video mic icon Audio & video (alleen voor het bureaublad)
        • Kies uw camera en pas de instellingen aan.
        • Kies uw microfoon en pas de invoerniveau aan. Kies uw luidsprekers en pas het uitvoerniveau aan. (Niet beschikbaar in Skype voor Web)
      • Calling icon Bellen
        • Nummerweergave, doorverbinden en voicemail instellen.
        • Gesprekken met ondertitels en andere oproepinstellingen inschakelen.
      • Messaging icon Berichten
        • Schakel leesbevestigingen in of uit, wijzig hoe emoticons worden weergegeven, pas je tekstgrootte aan en overige chatinstellingen.
        • Bepaal de mogelijkheid om afbeeldingen beschikbaar te hebben wanneer u een bericht bekijkt door te bepalen wanneer het moet worden gedownload: nooit, via WiFi of via WiFi en mobiele data.
        • Uw instellingen voor automatisch downloaden wijzigen. (Niet beschikbaar in Skype voor Web)
      • Notifications bell icon Meldingen
        • Verhoog, verlaag of schrap het aantal meldingen van Skype voor gebeurtenissen.
        • Beheer de functies Niet storen.
        • E-mailmeldingen beheren.
      • Contacts icon Contactpersonen
        • Contactpersonen importeren of synchroniseren.
        • Uw geblokkeerde contactpersonen beheren.
        • Uw privacy-instellingen voor contactpersonen beheren.
      • Help & Feedback info icon Help & feedback
        • Controleer de huidige Skype-versie.
        • Hier vind je koppelingen naar Help-inhoud en kun je de huidige Skype-status controleren.
        • Feedback geven en aanvullende informatie bekijken.

Wil je meer informatie?

Privacy
    Wie kan mijn Skype-profiel en aanwezigheidsstatus zien?
    Je veiligheid, beveiliging en privacy online beschermen.