Hoe kan ik mijn Skype-instellingen wijzigen?

Toegang tot uw Skype-instellingen...

• in Android: Tik op het pictogram menu (drie verticale lijnen) en tik vervolgens op Instellingen.

• In iOS: Tik vanuit het startscherm op Instellingen (tandwielpictogram).

• op de Mac: Ga naar Skype > Voorkeuren en selecteer een tabbladnaam om de instellingen te wijzigen.

• in Skype voor Windows 10: Selecteer Instellingen (tandwielpictogram).

• in Web: Selecteer Instellingen (tandwielpictogram).

• in Windows desktop: Selecteer Extra > Opties en selecteer een tabbladnaam om de instellingen te wijzigen.

U heeft vanaf elk platform of apparaat toegang tot uw Skype-instellingen, maar niet alle instellingen kunnen op elk platform gewijzigd worden. Als u zich echter aanmeldt bij Skype op Windows-bureaublad of via een Mac-computer, worden uw instellingen gesynchroniseerd en doorgevoerd op uw andere apparaten.

• Privacy
      Beheer uw zichtbaarheid voor anderen op Skype, beperk gesprekken, videogesprekken en chatberichten, en voorkom dat mensen contact met u opnemen door ze te blokkeren.
    • Contactpersonen
      Kies ervoor om uw vrienden automatisch als contactpersonen op Skype toe te voegen.
    • CHATBERICHTEN
      Bepaal wie u chatberichten kan sturen en hoe emoticons weergegeven worden, en pas uw lettertype aan.
    • Meldingen
      Verhoog, verlaag of schrap het aantal meldingen van Skype voor gebeurtenissen.
    • Bellen en videobellen
      Beheer instellingen voor doorschakelen, voicemail en gesprekken, zoals bijvoorbeeld het automatisch doorschakelen van inkomende gesprekken of videogesprekken.
    • Audio
      Wijzig de gevoeligheid van uw microfoon en pas het geluidsniveau van uw luidsprekers aan.
    • Geluiden
      Pas geluiden voor gesprekken, chatberichten, waarschuwingen en meldingen aan.
    • Video
      Stel uw webcam en opties voor scherm delen in.
    • Geavanceerd
      Schakel automatische updates, sneltoetsen en toegankelijkheidsmodus in.

Wilt u meer informatie?
    Hoe kan ik mijn Skype-meldingen beheren?
    Wie kan mijn Skype-profielgegevens zien?
    Uw online veiligheid, beveiliging en privacy beschermen