Wat is een terugstorting?

Een terugstorting vindt plaats wanneer u uw bank, creditcardmaatschappij of een andere financiële instelling, zoals PayPal, laat weten dat u het niet eens bent met een betaling die uit uw naam is gedaan en dat dit zonder uw toestemming is gebeurd. Soms neemt de financiële instelling contact met u op om een verdachte transactie te melden en een geschil in te dienen uit uw naam als u daarmee akkoord gaat.

Als er een terugstorting wordt gedaan voor een betaling aan Skype, nemen we aan dat de betaling is gedaan zonder uw toestemming en dat uw persoonlijke gegevens gekraakt zijn. We blokkeren uw account totdat het probleem is opgelost, om nog meer verlies voor u of onszelf te voorkomen.

Als u twijfels hebt over een betaling aan Skype, raden we u aan de lijst met uw bestellingen en uw ondertekende overeenkomsten te bekijken of contact op te nemen met onze klantenservice, voordat u de betaling betwist, om onnodige terugstorting en blokkering van uw account te voorkomen.

Als u er zeker van bent dat een transactie frauduleus is, neem dan contact op met de financiële instelling om uw betalingsmethode te annuleren.

Klik hier om uw account te herstellen.