Hoe kan ik Skype bijwerken?

Selecteer de knop Nu bijwerken om de nieuwste versie van Skype te downloaden, installeren en u er bij aan te melden.

Nu bijwerken

Als we oudere versies van Skype terugtrekken terwijl u deze versie nog steeds gebruikt, wordt u automatisch afgemeld bij Skype en kunt u zich pas weer aanmelden als u een upgrade naar de nieuwste versie hebt uitgevoerd.

Wilt u meer informatie?
Welke versie van Skype gebruik ik op mijn computer?
Welke versie van Skype gebruik ik op mijn mobiele telefoon of tablet?
Ik heb een probleem bij het downloaden van Skype voor Windows desktop