Hoe kan ik Skype bijwerken?

Terug naar zoekresultaten

Selecteer de knop Nu bijwerken om de nieuwste versie van Skype te downloaden, installeren en u er bij aan te melden.

Nu bijwerken

Skype voor Windows 10, controleer of er updates zijn in de Microsoft Store om bij te werken.
    Opmerking: als u een beheerder bent van een organisatie waar Microsoft Store-updates zijn geblokkeerd en u updates voor Skype wilt inschakelen, raadpleegt u deze stappen voor het mogelijk maken van de distributie van offline apps.

Als we oudere versies van Skype terugtrekken terwijl u deze versie nog steeds gebruikt, wordt u wellicht automatisch afgemeld bij Skype en kunt u zich pas weer aanmelden als u een upgrade naar de nieuwste versie hebt uitgevoerd.

Om Skype op Windows 7 en 8 bij te werken in de app zelf:

1. Meld u aan bij Skype.
    2. Selecteer Help.
    3. Kies Handmatig controleren op updates.

Opmerking: als u de optie Help in Skype niet ziet, drukt u op de ALT-toets en de werkbalk verschijnt.

Om Skype op Mac bij te werken in de app zelf:

1. Meld u aan bij Skype.
    2. Selecteer Skype in de werkbalk.
    3. Kies Controleren op updates.