Hoe kan ik de startpagina of zoekmachine in Mozilla Firefox terugzetten naar de standaardinstellingen?

Als u ziet dat de standaardzoekmachine op de startpagina van Firefox is gewijzigd in Bing, kunt u dit eenvoudig terugzetten:

1. Open Firefox.
  2. Druk op de toets Alt op uw toetsenbord en klik op Extra boven aan het browservenster.
  3. Klik op Opties
    .
  4. Klik in het venster Opties op het tabblad Algemeen.
  5. Klik op de knop Standaard herstellen en sluit het venster.
  6. Start Firefox opnieuw. De startpagina wordt teruggezet naar de standaardinstelling van Firefox.

U kunt de startpagina naar wens wijzigen. Typ de gewenste URL in het vak Startpagina.

De standaardzoekmachine opnieuw instellen

U kunt de standaardzoekmachine die Firefox gebruikt voor zoeken op internet eveneens wijzigen:

1. Ga naar de zoekbalk in de rechterbovenhoek van het Firefox-venster.
  2. Klik op de pijl naast de huidige geselecteerde zoekmachine en klik op de zoekmachine die u wilt gebruiken.
  3. Als u de volgorde waarin deze zoekmachines in de lijst worden weergegeven wilt wijzigen (of zoekmachines uit de lijst wilt verwijderen), klikt u op Zoekmachines beheren.
  4. In het venster Zoekmachines beheren kunt u de zoekmachines met de knoppen omhoog of omlaag verplaatsen. U kunt ook op de knop Standaardwaarden herstellen klikken om de voorkeuren voor de zoekmachine terug te zetten naar de standaardinstellingen van Firefox.
  5. Klik op OK wanneer u klaar bent.