Is Skype Mobiel™ voor Verizon stopgezet?

Ja. We hebben hard gewerkt om Skype voor mobiele apparaten beter dan ooit te maken, maar om dat te bereiken moeten we soms de ondersteuning voor oudere producten stopzetten.

Om de beste mobiele mogelijkheden te bieden, hebben we Skype Mobiel™ voor Verizon op 24 april 2014 stopgezet en vervangen door onze standaardversies van Skype voor iPhone, Windows Phone, Android, BlackBerry en een heleboel andere apparaten. Op deze manier kunt u blijven genieten van veel meer geweldige functies zoals videobellen en videoberichten.

Vergeet niet dat u Skype nog steeds op een heleboel andere apparaten kunt gebruiken, zoals uw computer, tablet, tv en zelfs uw eigen vaste telefoon, zodat u thuis, op kantoor en onderweg in contact kunt blijven.