Wat moet ik doen als ik misdragingen constateer op Skype?

Als u vindt dat een andere Skype-gebruiker zich op Skype tegen u misdraagt (u beledigt, bedreigt, chanteert, intimideert), dan zijn er enkele stappen die u moet ondernemen:

1. Blokkeer de gebruiker door met de rechtermuisknop op de naam van de contactpersoon te klikken en op Deze persoon blokkeren te klikken.
  2. Schakel het vakje Misbruik melden in (als de persoon in uw contactenlijst staat, schakel dan ook het vakje Verwijderen uit uw contactpersonen in).
  3. Klik op de knop Blokkeren.
  4. Neem contact op met de politie om aangifte te doen van het incident.