WaWWat moet ik doen als ik ongepast gedrag zie op Skype?

Terug naar zoekresultaten

Als u last hebt van ongepast gedrag van een andere Skype-gebruiker op Skype (misbruik, bedreigingen, chantage, pesterijen), moet u een aantal stappen volgen:

1. Blokkeer de gebruiker door met de rechtermuisknop op de naam van de contactpersoon te klikken en op Deze persoon blokkeren te klikken.
    2. Vink het vakje aan bij Misbruik melden (als de persoon in uw lijst met contactpersonen staat, vink dan ook het vakje aan bij Verwijderen uit uw lijst met contactpersonen).
    3. Klik op de knop Blokkeren.
    4. Neem contact op met uw plaatselijke wetshandhavingsinstantie om het incident te melden.