Waarom wordt ik na het aanmelden bij Skype meteen weer afgemeld?

Als u zich bij Skype aanmeldt, maar direct wordt afgemeld en het bericht "U bent afgemeld" te zien krijgt, volgt u de onderstaande instructies.

Het kan ook zijn dat u dit bericht ziet wanneer u bent afgemeld:

Mogelijk probeert u zich aan te melden bij een verouderde versie van Skype. Als dat het geval is, klikt u op Download nu de nieuwste versie en volgt u de instructies om gratis te upgraden naar de nieuwste versie. Klik hier voor gedetailleerde instructies om het probleem op te lossen en Skype verder te gebruiken.

Als u nog steeds geen toegang uw account hebt, volgt u de stappen hier.