Hoe kan ik mijn aankoop annuleren?

Als u een aankoop hebt gedaan die u wilt annuleren, moet u aan de volgende criteria voldoen:

• U hebt het product in de afgelopen 14 dagen gekocht
    • U woont in de EU
    • U hebt het product nog niet gebruikt
    • U hebt een betaalmethode opgeslagen in de sectie Mijn account van uw online account

Volg deze stappen om het onlineformulier voor Annulering en restitutie in te vullen:

1. Als u niet bent aangemeld bij Skype, voert u uw Skypenaam en -wachtwoord in en klikt u op Aanmelden.
    2. Vul het formulier voor Annulering en restitutie in.
    3. Onderteken het formulier voor Annulering en restitutie in digitaal door uw volledige naam te typen, klik dan op Verzenden.

We nemen normaal binnen 24 uur contact met u op.

Hulp nodig bij het annuleren van uw abonnement, annuleren van automatisch opladen of annuleren van Skype-nummers?

Als u nog meer vragen hebt over het aankoopannulerings- of restitutiebeleid, raadpleeg dan de Gebruiksvoorwaarden.