Waarom kan ik de afbeelding die een contactpersoon me gestuurd heeft niet zien?

Als u een afbeelding die naar u gestuurd is niet kunt zien, maar in plaats daarvan een koppeling, hoeft u zich geen zorgen te maken: dit duurt slechts tijdelijk.

Skype is overgegaan naar een op de cloud gebaseerde architectuur, wat onder andere betekent dat afbeeldingen die via chatberichten worden verstuurd nu naar de cloud worden geüpload. Al onze Skype-klanten worden momenteel overgebracht naar deze nieuwe op de cloud gebaseerde architectuur; zodra deze overgang voltooid is, zullen uw afbeeldingen weer (zoals gebruikelijk) binnen chatsessies worden weergegeven. Tot die tijd moet u op de koppeling klikken en u aanmelden om de afbeelding die uw contactpersoon u heeft gestuurd te kunnen zien.

als u een bericht krijgt dat een van uw contactpersonen u een afbeelding heeft gestuurd, maar de huidige versie biedt er geen ondersteuning voor (zoals hieronder weergegeven), wil dat zeggen dat de Skype-client die u gebruikt de overdracht van P2P-afbeeldingen niet ondersteunt. Om afbeeldingen te bekijken die dit bericht veroorzaken, moet u Skype op uw computer of een ander apparaat gebruiken om de afbeelding weer te geven. Nadat we de overgang naar het delen van afbeeldingen via de cloud hebben voltooid, wordt dit bericht niet meer weergegeven.

Afbeeldingen worden normaal weergegeven in het chatvenster zolang u en uw contactpersonen een van de volgende platforms gebruiken:

• Skype 2.21 (en hoger) voor Windows Phone
  • Skype 6.20 (en hoger) voor Windows Desktop
  • Skype 5.2 (en hoger) voor Android
  • Skype 5.0 (en hoger) voor iOS
  • Skype 1.8 (en hoger) op een Xbox One
  • Skype 7.0 (en hoger) voor Mac

Als u en uw contactpersoon niet een van de bovengenoemde platforms gebruiken om foto's te versturen of te ontvangen, worden de foto's op een andere manier in het chatgesprek weergegeven.

Meer informatie over de cloud.