Help Windows Phone

Hoe gebruik ik videoupgrade (Windows Phone 8.1)?

Met Skype voor Windows Phone 8.1 kunt u een gewoon mobiel telefoongesprek veranderen in een Skype-gesprek of een Skype-videogesprek.

1. Als u een contactpersoon in uw telefoon hebt gekozen (die ook een Skype-contactpersoon is) en u begint het nummer te kiezen, krijgt u de mogelijkheid om het gesprek te veranderen in een Skype-gesprek.
  2. Tik op Skype.
  3. Uw Windows Phone zal vervolgens Skype starten en u kunt het gesprek als Skype-gesprek vervolgen.