Skype Help

    Alle producten

    Hoe wijzig ik mijn status in Skype?

    Terug naar zoekresultaten

    Stel uw status in, zodat uw vrienden weten of u beschikbaar bent of niet. Om uw status wijzigen:

    1. Klik op het pictogram status onder uw profielfoto. Als u met iOS werkt, drukt u eerst op Mijn Info; op Android drukt op het menupictogram Het menupictogram voor Android.
    2. Kies de status uit de lijst die u wilt gebruiken.


    Wilt u meer informatie?
    Hoe bewerk ik mijn stemmingsbericht in Skype?
    Wat is het verschil tussen een status en een stemmingsbericht in Skype?
    Wat zijn de mogelijke statussen voor Skype?

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.