Hoe wijzig ik mijn status in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Stel uw status in, zodat uw vrienden weten of u beschikbaar bent of niet. Om uw status wijzigen:

Skype versie 8 voor mobiel en desktop en Skype voor Windows 10 (versie 14)

1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Klik op de knop aanwezigheid onder je profielafbeelding om je aanwezigheid in te stellen op:

• Actief: laat je contacten weten dat je beschikbaar bent om te chatten.
      • Afwezig: Geef weer dat je anderhalf uur niet actief bent geweest of niet bij je computer bent geweest.
      • Niet storen: Laat je contacten weten dat je niet gestoord wilt worden. Ze kunnen nog steeds chatberichten naar je sturen en je bellen, maar je hoort geen geluid als er een bericht binnenkomt.
      • Onzichtbaar: verbergt je aanwezigheidsstatusindicator voor anderen, maar ze zien wel de laatste keer dat je ingesteld was op Actief of Niet storen.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Tik in Chats op de knop Menu menu button en tik op Mijn profiel.
    2. Tik hierop om afwezigheidsstatus te wijzigen in:
      • Actief: laat je contacten weten dat je beschikbaar bent om te chatten.
      • Niet storen: Laat je contacten weten dat je niet gestoord wilt worden. Ze kunnen nog steeds chatberichten naar je sturen en je bellen, maar je hoort geen geluid als er een bericht binnenkomt.
      • Onzichtbaar: verbergt je aanwezigheidsstatusindicator voor anderen, maar ze zien wel de laatste keer dat je ingesteld was op Actief of Niet storen.

Klaar om meer te leren?
    Hoe kan ik mij stemmingsbericht wijzigen in Skype?
    Wat is het verschil tussen een status en een stemmingsbericht in Skype?
    Wat zijn de mogelijke statussen voor Skype?