Help Android

Hoe zorg ik ervoor dat ik in Skype voor Android kan worden gevonden?

Als u de nieuwste versie van Skype voor Android-telefoons of -tablets hebt gedownload, als nieuwe of bestaande gebruiker, wordt u gevraagd uw mobiele nummer te verifiëren, zodat u automatisch vrienden aan Skype kunt toevoegen. Skype gebruikt deze informatie om uw contactgegevens te verifiëren en automatisch vrienden uit uw adresboek die ook Skype gebruiken toe te voegen.

Zorgen dat u kunt worden gevonden in de nieuwste versie van Skype:

1. Start Skype.
  2. Tik op de menuknop van het apparaat of tik op het menupictogram .
  3. Blader omlaag in uw profiel en tik op Instellingen.
  4. Tik op Beheren hoe mensen me vinden.
  5. In het privacyscherm kunt u met het selectievakje instellen of Skype uw mobiele nummer kan gebruiken om toegang tot uw Android-adresboek te krijgen:
  6. Als u nog geen telefoonnummer hebt ingevoerd, tikt u op dit scherm op Telefoonnummer toevoegen en voert u uw telefoonnummer in.

U kunt de functie waarmee Skype suggesties doet voor contactpersonen die in het Android-adresboek staan ook in- of uitschakelen:

1. Start Skype.
  2. Tik op de menuknop van het apparaat of tik op het menupictogram .
  3. Blader omlaag in uw profiel en tik op Instellingen.
  4. Tik op Automatisch vrienden toevoegen.
  5. Tik op Gebruik mijn adresboek zodat Skype suggesties voor contactpersonen doet en automatisch vrienden toevoegt, of tik op Gebruik mijn adresboek niet om de functie van voorgestelde contacten uit te schakelen.
  6. Tik op OK als u uw keuze hebt gemaakt.