Help Windows RT

Hoe voer ik een groepsvideogesprek in Skype voor Windows RT?

Met Skype kunt u overal ter wereld een groepsvideogesprek voeren met maximaal 25 personen (24 plus uzelf).

Een groep instellen:

1. Start Skype.
  2. Tik of klik in de linkerbovenhoek van het scherm op het pictogram Groep.
  3. Selecteer de contactpersonen met wie u als groep een chatsessie wilt starten.
  4. Alle contactpersonen die u aan de groepschat toevoegt, worden onder aan het scherm weergegeven. Wanneer u iedereen aan de groep hebt toegevoegd, klikt u op toevoegen.

5. Klik op de knop videogesprek .

Problemen met de video van uw groepsgesprek? De camera werkt mogelijk niet correct met Skype, maar maakt u zich geen zorgen: deze handleiding helpt u het probleem op te lossen.

Als de camera correct werkt, kijkt u in deze handleiding om te controleren of uw camera, microfoon en luidsprekers juist zijn ingesteld.

Hoewel u groepsgesprekken kunt starten, is het mogelijk moeilijk om aan sommige groepsgesprekken deel te nemen. We raden u aan groepsgepsrekken altijd via dit platform te starten. Functionaliteiten zijn mogelijk beperkt voor mobiele deelnemers. Dit betekent dat ze alleen met audio kunnen deelnemen.