Help Windows Phone

Hoe gebruik ik Cortana met Skype? (Windows Phone)

Cortana, de persoonlijke assistent op Windows Phone 8.1, werkt momenteel alleen nog maar op Amerikaanse apparaten op Skype. Als u zich buiten de Verenigde Staten bevindt en u wilt Cortana uitproberen, dan moet u de regio van uw telefoon wijzigen:

1. Tik op uw Windows Phone op Instellingen.
  2. Wijzig de instellingen voor Spraak, Toetsenbord en Taal in Engels - Verenigde Staten.

Als er meer dan één taal in de lijst staat, verplaatst u Engels - Verenigde Staten naar boven aan de lijst, zelfs als er staat dat het momenteel de standaard taal is.
  3. Start de telefoon opnieuw op.
  4. Nadat de telefoon opnieuw is opgestart, ziet u de Cortana-app in de lijst met geïnstalleerde apps. Open de app en accepteer de voorwaarden en bepalingen.
  5. Open Skype en laat het minimaal 30 seconden open (Skype wordt dan geïntegreerd met Cortana).

Als Cortana is ingeschakeld, kunt u de volgende opdrachten gebruiken:

• 'Skype call [naam contactpersoon]' start een Skype-gesprek met de gewenste contactpersoon.
  • 'Skype video call [naam contactpersoon]' start een Skype-videogesprek met de gewenste contactpersoon.
  • 'Skype find [naam contactpersoon]' opent een Skype-chatsessie met de gewenste contactpersoon.
Meer informatie over Cortana.