Help Windows Phone

Hoe weet ik welke versie van Skype voor Windows Phone ik gebruik?

De nieuwste versie van Skype voor Windows Phone 8 hangt af van welke versie van het Windows Phone-besturingssysteem u gebruikt (Windows Phone 8 of Windows Phone 8.1).

Als u Skype voor Windows Phone 8 gebruikt, is de nieuwste versie 2.22.x (de "x" staat voor verdere ontwikkeling, zoals aanpassingen en bugfixes). Skype voor Windows Phone 8.1 blijft nieuwe functies en functionaliteit ontwikkelen, en het versienummer in de app is anders (u kunt de functies en de nieuwste versies van de uitgebrachte apps hier bekijken).

Maar als u Windows Phone 8.1 gebruikt, heeft uw versie van Skype wat extra functies, zoals de mogelijkheid om Cortana met Skype en de Video-upgrade (voorbeeld) te gebruiken.

Als u wilt weten welke versie van Windows Phone u gebruikt:

1. Tik op uw Windows Phone op de tegel instellingen.

2. Tik op info.

3. Onder software ziet u Windows Phone 8.0 of Windows Phone 8.1.