Hoe betaal ik via SafetyPay?

Met SafetyPay kunt u online betalingen doen vanaf uw bankrekening. U moet een factuuradres in Brazilië, Mexico, Costa Rica, Peru, Spanje of Oostenrijk hebben om te kunnen betalen met SafetyPay.

Betalen met SafetyPay:

1. Meld u aan bij uw Skype-account.
  2. Selecteer het Skype-product dat u wilt kopen.
  3. Geef uw betaalgegevens, inclusief naam en adres. Als uw gegevens al vooraf zijn ingevuld, moet u controleren of alles nog klopt. Klik op Volgende.

Wilt u uw factuuradres wijzigen? Meer informatie.

1. Als u al een andere betaalwijze hebt ingesteld, moet u dit wijzigen in SafetyPay. Klik op Wijzigen onder de sectie Betaal met aan de rechterkant van het scherm.
  2. Selecteer SafetyPay en klik op Volgende.
  3. U wordt doorgestuurd naar de website van SafetyPay.
  4. Selecteer op de SafetyPay-website de bank waarmee u de betaling wilt maken. Er verschijnt een bericht waarin wordt gemeld tijdens welke uren betalingen worden geaccepteerd.
  5. Volg de instructies op de site om te betalen.
  6. SafetyPay geeft opdracht de transactie uit te voeren zodra de betaling is voltooid. De tijd waarop dit gebeurt varieert van bank tot bank.
  7. U ontvangt een bevestiging als de betaling gelukt is.