Hoe betaal ik via Euteller? [voor Finse klanten]

Met Euteller kunt u online betalingen doen vanaf uw bankrekening. U moet een factuuradres in Finland hebben om te kunnen betalen met Euteller.

Betalen met Euteller:

1. Meld u aan bij uw Skype-account.
  2. Selecteer het Skype-product dat u wilt kopen.
  3. Geef uw betaalgegevens, inclusief naam en adres. Als uw gegevens al vooraf zijn ingevuld, controleert u of alles nog klopt. Klik op Volgende.

Wilt u uw factuuradres wijzigen? Meer informatie.

1. Als u al een andere betaalwijze hebt ingesteld, moet u dit wijzigen in Euteller. Klik op Wijzigen onder de sectie Betaal met aan de rechterkant van het scherm.
  2. Selecteer Euteller en klik op Volgende.
  3. U wordt doorgestuurd naar de website van Euteller.
  4. Selecteer op de Euteller-website de bank waarmee u de betaling wilt afhandelen.
  5. Log in op de website van uw financiële instelling wanneer dat wordt gevraagd.
  6. Volg de instructies op de site om te betalen.
  7. Euteller zal de betaling in real-time afhandelen.
  8. U ontvangt een bevestiging als de betaling gelukt is.