Hoe betaal ik via TrustPay?

Met TrustPay kunt u online betalingen doen vanaf uw bankrekening. U moet een factuuradres in de Tsjechische Republiek, Estland, of Slowakije hebben om te kunnen betalen met TrustPay. U moet ook eerst geregistreerd zijn bij de TrustPay-service op de TrustPay-website.

Betalen met TrustPay:

1. Meld u aan bij uw Skype-account.
    2. Selecteer het Skype-product dat u wilt kopen.
    3. Geef uw betaalgegevens, inclusief naam en adres. Als uw gegevens al vooraf zijn ingevuld, moet u controleren of alles nog klopt. Klik op Volgende.

Wilt u uw factuuradres wijzigen? Meer informatie.

1. Als u al een andere betaalwijze hebt ingesteld, moet u dit wijzigen in TrustPay. Klik op Wijzigen onder de sectie Betaal met aan de rechterkant van het scherm.
    2. Selecteer TrustPay en klik op Volgende.
    3. U wordt doorgestuurd naar de website van TrustPay.
    4. Meld u met uw PID, wachtwoord en Turing-nummer aan op de website van TrustPay.
    5. TrustPay geeft opdracht uw betaling uit te voeren en trekt het bedrag af van de rekening die u bij de registratie hebt ingesteld.
    6. U ontvangt een bevestiging als de betaling gelukt is.