Help Windows RT

Hoe kan ik beheren een groep video-oproep in Skype voor Windows RT?

Of u een groepsoproep bellen met slechts een paar vrienden of negen van uw collega's wilt, maken en beheren van een groep video-oproep is eenvoudig op Skype voor Windows RT.

Om te beginnen met de video-oproep van een groep:

1. Maak de groep die u wilt bellen. U kunt dit doen door te maken van een groeps-chat voordat het gesprek, of gewoon door te klikken op het pictogram van de groep in het linker-deel van de Skype-hub en vervolgens de gewenste personen toe te voegen in de video-oproep.
  2. Klik op de knop video-oproep wanneer u bent klaar om te beginnen het gesprek.
  3. De oproep zal verbinden.
  4. Als mensen in de groep beantwoorden, worden deze weergegeven op het scherm.
  5. De actieve spreker (wie spreekt) wordt aangegeven door een blauwe lijn onder dat iemands video. De drie video windows u op elk gewenst moment ziet worden aangeduid met de laatste actieve sprekers; op dit moment is er geen manier om handmatig kiezen welke van de drie live video's ziet u op een bepaald moment.

Nuttige dingen die je kunt doen in een groep video-oproep

Expresbericht

Te reageren op een nieuw chatbericht die komt in wanneer je in een groep video-oproep, gewoon klik of tik op de oranje kennisgeving, en uw chat-venster wordt geopend aan de rechterkant van de oproep:

U kunt ook tik of klik op de rechterkant van het scherm en swipe in van de links om de IM-venster. Als u wilt de IM-venster sluiten, gewoon vegen van het recht.

Bekijken en beheren van deelnemers

Als u wilt weergeven van de deelnemers aan het gesprek, tikt u op plus pictogram, dan kies deelnemers. De lijst van wie in de aanroep is zal verschijnen aan de rechterkant van het scherm.

U kunt ophangen of drop een deelnemer op de oproep door te tikken op hun naam en een van de opties te kiezen. U kunt ook mensen uit de plus menu of de deelnemerslijst.

Deelnemen aan een in-progress video-oproep

Als een groep je onderdeel van bent zich reeds in een gesprek, ziet u een knop sluiten oproep . Te tikken op het zal geven u de mogelijkheid om deel te nemen aan die vergadering met video, of met slechts stem.