Help Android

Hoe gebruik ik Skype op mijn Amazon Fire-telefoon?

Skype is beschikbaar voor de Amazon Fire-telefoon, dus u kunt alle fantastische Skype-functies gebruiken, zoals chatten, videoberichten sturen, gratis Skype-naar-Skype bellen en tegen lage Skype-tarieven mobiele en vaste nummers bellen.

U kunt Skype starten en uw berichten in één oogopslag bekijken door gewoon over het scherm te vegen totdat Skype in beeld komt. De informatie verschijnt in de onderste helft van het scherm.

Het gebruik van Skype op de Fire-telefoon lijkt heel erg op het gebruik van Skype op Android-telefoons. Als u problemen ondervindt kunt u proberen een oplossing te vinden bij de ondersteuning voor Android.

Skype is al geïnstalleerd op Amazon Fire-telefoons, dus u hoeft niet eerst uw favoriete app te zoeken als u in contact wilt blijven met uw vrienden en familie. Tik gewoon op het pictogram Aanmelden bij Skype in de lijst met apps en u kunt snel aan de slag.

Bezoek voor meer informatie over de Fire-telefoon de Amazon-website.