Waarom kan ik niet meer bellen naar India vanuit India?

Bellen binnen India via Skype naar mobiele en vaste telefoons is niet langer beschikbaar.

U kunt nog steeds gratis van Skype naar Skype bellen binnen India, en u kunt van buiten het land naar mobiele en vaste telefoons in India bellen (en vanuit India naar andere landen bellen). U kunt tevens Skype-tegoed dat u over hebt, gebruiken om sms-berichten naar uw contacten te verzenden.

Als u een abonnement hebt gekocht om specifiek binnen India te kunnen bellen, kunt u het abonnement annuleren om te voorkomen dat u in de toekomst nog facturen ontvangt.