Help Windows Phone

Is Skype voor Windows Phone 7 stopgezet?

Ja. We willen dat iedereen Skype gebruikt op de best mogelijke manier zodat iedereen kan profiteren van de betere kwaliteit, de grotere betrouwbaarheid en de verbeterde beveiliging: de nieuwste Skype-versie kan u dat bieden. Om iedereen het voordeel van de meest recente verbeteringen te kunnen bieden, trekken we soms oudere versie van Skype op de verschillende platforms en mobiele apparaten in. Daarom hebben wij nu permanent alle Skype-apps voor Windows Phone 7 stopgezet.

U kunt zich niet langer bij Skype aanmelden op een apparaat met Windows Phone 7. U kunt Skype nog wel gebruiken op diverse mobiele platforms, zoals Windows Phone 8 of 8.1, maar helaas is Skype niet langer meer in enige vorm beschikbaar voor Windows Phone 7.