Hoe kan ik afbeeldingen sturen naar contactpersonen die een ander platform gebruiken?

We willen graag dat alle Skype-gebruikers op dezelfde manier afbeeldingen met elkaar kunnen delen. Daarom zijn we bezig alle toepassingen te upgraden zodat dat mogelijk is.

Als u foto's stuurt naar contactpersonen die gebruik maken van:

• Skype 2.21 (en hoger) voor Windows Phone
  • Skype 6.20 (en hoger) voor Windows Desktop
  • Skype 5.2 (en hoger) voor Android
  • Skype 5.0 (en hoger) voor iOS
  • Skype 1.8 (en hoger) op een Xbox One
  • Skype 7.0 (en hoger) voor Mac

Uw contactpersonen zien de foto's in het chatvenster, zoals hieronder, zolang u ze vanaf een van de bovengenoemde platforms verstuurt.

Als u of uw contactpersoon niet een van de bovengenoemde platforms gebruikt om foto's te versturen of te ontvangen, worden de foto's op een andere manier in het chatgesprek weergegeven.

We blijven onze verschillende clients, zowel de mobiele als die voor het bureaublad, upgraden. De lijst in dit artikel wordt daarom voortdurend bijgewerkt.