Help Mac

Wordt Skype voor Mac stopgezet op Mac OS X 10.5 (Leopard) en eerdere versies en op Mac-apparaten die draaien op PowerPC-architectuur?

Ja. We willen dat iedereen Skype gebruikt op de best mogelijke manier, zodat iedereen kan profiteren van de betere kwaliteit, de grotere betrouwbaarheid en de meest recente beveiligingupdates: de nieuwste Skype-versie kan u dat bieden. Om iedereen het voordeel van de meest recente verbeteringen te kunnen bieden, trekken we soms oudere versies van Skype op de verschillende platforms en mobiele apparaten terug. Daarom zetten we nu permanent alle Skype-apps voor Mac OS X 10.5 (Leopard) en eerdere versies en alle Skype-apps die draaien op PowerPC-architectuur stop.

Hierdoor kunt u zich niet langer bij Skype aanmelden op een Mac OS X tot en met versie 10.5 (Leopard) en op Mac-apparaten die draaien op PowerPC-architectuur. Als u Skype wilt blijven gebruiken, moet u uw besturingssysteem upgraden of Skype op een ander apparaat gebruiken. Klik hier voor een lijst van de nieuwste versies van Skype voor alle beschikbare ondersteunde apparaten.

Als u een abonnement hebt dat u niet meer kunt gebruiken (omdat u Skype niet op de computer of een ander mobiel platform gebruikt), kunt u het beter annuleren om te voorkomen dat u er in de toekomst voor moet blijven betalen.

Neem contact op met de klantenondersteuning om te kijken of u recht hebt op restitutie van Skype-tegoed of abonnementskosten.