Help Android

Wordt Skype voor Android stopgezet op Android 2.2 en eerdere versies?

Ja. We willen dat iedereen Skype gebruikt op de best mogelijke manier, zodat iedereen kan profiteren van de betere kwaliteit, de grotere betrouwbaarheid en de meest recente beveiligingupdates: de nieuwste Skype-versie kan u dat bieden. Om iedereen het voordeel van de meest recente verbeteringen te kunnen bieden, trekken we soms oudere versies van Skype op de verschillende platforms en mobiele apparaten terug. Daarom zetten wij nu permanent alle Skype-apps voor Android 2.2 en eerdere versies stop.

U kunt zich binnen de komende paar weken niet langer bij Skype aanmelden op een Android-apparaat tot en met versie 2.2. U kunt Skype nog wel gebruiken op uw desktopcomputer of laptop, verschillende mobiele apparaten en zelfs op een Xbox One. Klik hier voor een lijst van de nieuwste versies van Skype voor alle ondersteunde apparaten die beschikbaar zijn.

Als u een abonnement hebt dat u niet meer kunt gebruiken (omdat u Skype niet op de computer of een ander mobiel platform gebruikt), kunt u het beter annuleren om te voorkomen dat u er in de toekomst voor moet blijven betalen.

Neem contact op met de klantenondersteuning om te kijken of u recht hebt op restitutie van Skypetegoed of abonnementskosten.