Help Windows Phone

Hoe gebruik ik locatie delen op Skype voor Windows Phone?

Als u de nieuwste versie van Skype voor Windows Phone downloadt op uw Windows Phone 8.1 of Windows Phone 8 (versie 2.22 of hoger), kunt u uw locatie delen met een of meer van uw Skype-contacten.

Als u deze locatiefunctie in een van uw chatsessies wilt inschakelen, tikt u binnen de chatsessie op het +-pictogram en vervolgens op locatie delen.

Skype zoekt dan uw locatie op via GPS. Als u locatieservices niet hebt ingeschakeld op uw apparaat, vraagt Skype u dit te doen (met een koppeling naar de instellingen om deze in te schakelen). Als u locatieservices niet hebt ingeschakeld in Skype, wordt u ook gevraagd dat te doen.

Als u uw locatie in de chatsessie wilt delen, tikt u op de pijl (hierboven omcirkeld). U kunt ook in- en uitzoomen en tevens de kaart verslepen om een nieuwe locatie te selecteren om te verzenden.

U kunt overal op de kaart in- en uitzoomen, zoals hierboven. Als uw telefoon over een eigen kaartapp beschikt, kunt u de locatie ook naar die app versturen om u de weg te laten wijzen.