Help Mac

Welke versie van Skype voor Mac OS X moet ik gebruiken?

Als we Skype bijwerken om nieuwe functies toe te voegen, moeten we soms de ondersteuning voor oudere versies van OS stoppenzetten. Als u een oudere OS-versie gebruikt, kunt u nog steeds de juiste Skype-versie vinden op onze downloadpagina. Als dit om de een of andere reden niet werkt, zoekt u in deze lijst de juiste versie.

OS X-versie Skype-versie
10.10+ Meest recente versie van Skype

10.9

Skype voor Mac 7.36

10.6–10.8 Skype voor Mac 6.15
10.5/PPC Skype biedt geen ondersteuning meer voor Mac OS X 10.5 (Leopard) en lager, of andere besturingssystemen op een PowerPC Mac. Meer informatie.