Hoe kan ik mijn Skype-tegoed overbrengen van het ene Skype-account naar het andere?

Als u meer dan één Skype-account heeft, kunt u een gedeelte van uw Skype-tegoed naar uzelf overbrengen als cadeau. U moet alleen wel uzelf eerst als contact toevoegen.

1. Meld u aan bij het account waarnaar u het tegoed wilt overbrengen en stuur vervolgens een contactverzoek naar het account waarvan u tegoed wilt overbrengen.
  2. Gebruik deze koppeling voor Skype-tegoed verzenden om u aan te melden bij het account waarvan u tegoed wilt verzenden.
  3. Zoek het account op waarnaar u tegoed wilt verzenden, selecteer het bedrag, kies een ontwerp voor een cadeaukaart en klik vervolgens op de knop Keuze bevestigen.

Het Skype-tegoed wordt rechtstreeks naar uw andere account verzonden.

Wilt u meer informatie?
Hoe kan ik Skype-tegoed cadeau geven aan mijn vrienden en familie?