Wat is nieuw in Skype voor iOS?

Bent u op zoek naar de meest recente versies van Skype voor iOS? Bent u benieuwd naar de nieuwe functies en verbeteringen in elke versie? Raadpleeg de onderstaande tabel voor alle details over de meest recente versies.

Versie

Wijzigingen en nieuwe functies

Skype voor iOS 6.35.1
    uitgebracht op 25 mei 2017

Welkom bij Skype voor iOS.
    We zijn voortdurend bezig om Skype nog beter te maken voor u. Nieuw:

• Prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Blijf ons feedback sturen door de app te openen en te tikken op de koppeling Skype Community bij Mijn info. We luisteren!

Skype voor iOS 6.35
    uitgebracht op 3 mei 2017

Welkom bij Skype voor iOS.
    We zijn voortdurend bezig om Skype nog beter te maken voor u. Nieuw:

• Algemene verbeteringen van functies.

Blijf ons feedback sturen door de app te openen en te tikken op de koppeling Skype Community bij Mijn info. We luisteren!

Skype voor iOS 6.34
    uitgebracht op 28 februari 2017

Welkom bij Skype voor iOS.
    We zijn voortdurend bezig om Skype nog beter te maken voor u. Nieuw:

• Gebruikt u Skype voor internationale gesprekken? Dan wordt dit nog gemakkelijker dankzij de nieuwe mogelijkheid om de landcode of de '0' eenvoudig te bewerken.

• Algemene verbeteringen van functies.

Blijf ons feedback sturen door de app te openen en te tikken op de koppeling Skype Community bij Mijn info. We luisteren!

Skype voor iOS 6.30
    uitgebracht op 12 december 2016

Welkom bij Skype voor iOS.
    We zijn voortdurend bezig om Skype nog beter te maken voor u. Nieuw:

• Maak de feestdagen extra gezellig. Deel een gepersonaliseerd videobericht voor de feestdagen met uw geliefden. Tik op de knop met de sneeuwvlok naast het Skype-logo om aan de slag te gaan.

• Geïntegreerd bellen (CallKit) heeft nu een welkomstscherm om u te helpen deze functie beter te begrijpen.

• Meldingen worden nu verwijderd uit het Meldingencentrum wanneer de Skype-app wordt gestart, want orde is belangrijk.

• Hebt u ooit per ongeluk de app gesloten tijdens een groepsgesprek en kon u daarna niet meer aan het gesprek deelnemen? Nu kunt u gemakkelijk opnieuw deelnemen aan groepsgesprekken.

Blijf ons feedback sturen door de app te openen en te tikken op de koppeling Skype Community bij Mijn info. We luisteren!

Skype voor iOS 6.28
    uitgebracht op 9 november 2016

• Algemene oplossingen

Skype voor iOS 6.27
    uitgebracht op 27 oktober 2016

We zijn voortdurend bezig om Skype nog beter te maken voor u. Met deze nieuwe update kunt u nu:

• Skype-berichten naar uw Skype-contactpersonen sturen met behulp van Siri.
    • Uw recente berichten en favorieten in Skype nogmaals bekijken op de Apple Watch.

Blijf ons feedback sturen door de app te openen en te tikken op de koppeling Skype Community bij Mijn info. We luisteren!

Skype voor iOS 6.26
    uitgebracht op 10 oktober 2016

Welkom bij Skype voor iOS.
    We zijn voortdurend bezig om Skype nog beter te maken voor u.
    Met deze nieuwe update kunt u nu:

• Maak van elk telefoongesprek een Skype-gesprek: Schakel iOS 10 geïntegreerd bellen (CallKit) aan/uit in de instellingen van Skype app.

• Mis nooit nieuwe contactpersonen: Zorg ervoor dat u Skype-meldingen hebt ingesteld op 'aan' om nieuwe contactverzoeken als een melding te ontvangen.

• Verbeteringen: Geniet van de verschillende verbeteringen die we hebben doorgevoerd voor Skype op iOS 10.

Blijf ons feedback sturen door de app te openen en te tikken op de koppeling Skype Community bij Mijn info. We luisteren!

Skype 6.25 voor iOS
    uitgebracht op 28 september 2016

Welkom bij Skype voor iOS.
    We zijn voortdurend bezig om Skype nog beter te maken voor u.
    Met deze nieuwe update kunt u nu:

• Skype-gesprekken beantwoorden vanaf uw vergrendelscherm net als bij een gewoon telefoongesprek.
    • Naadloos uw Skype-contacten opslaan in de lijst met contacten die in uw iPhone/iPad is opgenomen.
    • Voor Skype-krediet betalen in Israëlische shekels.
    • Uw vrienden uitnodigen voor Skype vanaf het tabblad Contacten.
    • Beter onderscheid maken tussen uw contacten en bots op het tabblad Contacten.

Blijf ons feedback sturen door de app te openen en te tikken op de koppeling Skype Community bij Mijn info. We luisteren!

Skype 6.22 voor iOS
    uitgebracht op 22 augustus 2016

Welkom bij Skype voor iOS.
    Dit is nieuw in deze update.

• We hebben meldingen voor de balans van Skype Credit sneller en betrouwbaarder gemaakt.
    • U kunt Skype-tegoed nu in meerdere valuta aanschaffen.
    • De nieuwe verbindingsstatusbalk laat zien wanneer Skype uw gesprekken bijwerkt of wanneer er problemen met het netwerk zijn.
    • Meldingen bevatten nu veel meer inhoud.

Blijf ons feedback sturen door de app te openen en te tikken op de koppeling Skype Community bij Mijn info. We luisteren!

Skype 6.20 voor iOS
    uitgebracht op 19 juli 2016

Welkom bij Skype voor iOS.
    Dit is nieuw in deze update.

Skype-bots:

• We hebben het gemakkelijker gemaakt om bots te zoeken op Skype: tik gewoon op het bot-pictogram in de kop Recent.

• Een handige bot gevonden? Tik dan op de kop in uw bot-gesprek om deze toe te voegen aan uw favorieten (alleen bepaalde markten).

Push-meldingen en aantallen gemiste gesprekken:

• We hebben de betrouwbaarheid van meldingen verbeterd.

• Gedempte gesprekken verschijnen niet meer in uw aantal ongelezen berichten.

Algemeen:

• We hebben voicemail verbeterd, zodat het nu voor iedereen goed moet werken.

Blijf ons feedback sturen door de app te openen en te tikken op de koppeling Skype Community bij Mijn info. We luisteren!

Skype 6.19 voor iOS
    uitgebracht op 5 juli 2016

We doen ons uiterste best om Skype nog verder te verbeteren voor al uw oproepen en berichten - dit zijn de nieuwigheden in deze update:

• We hebben sommige kleuren in de app veranderd om het gemakkelijker in gebruik te maken voor iedereen.

• Oplossingen om gespreksbetrouwbaarheid te verbeteren en crashes te verminderen.

Blijf ons feedback sturen door de app te openen en te tikken op de koppeling Skype Community bij Mijn info. We luisteren!

Skype 6.17.1 voor iOS
    uitgebracht op 7 juni 2016

We doen ons uiterste best om Skype nog verder te verbeteren voor al uw oproepen en berichten – dit zijn de nieuwigheden in deze update:

• Nieuwe vrienden toevoegen door uw contactpersonen te openen, te tikken op Vrienden voor Skype uitnodigen en dan te selecteren wie u wilt toevoegen. Meer informatie.
    • Verbeterde audio- en videogesprekskwaliteit.
    • Opgelost probleem dat ervoor zorgde dat sommige gebruikers zich niet automatisch konden aanmelden.

Blijf ons feedback sturen door de app te openen en te tikken op de koppeling Skype Community bij Mijn info. We luisteren!
    Skype 6.16 voor iOS
    uitgebracht op 23 mei 2016

We doen ons uiterste best om Skype nog verder te verbeteren voor al uw oproepen en berichten – dit zijn de nieuwigheden in deze update:

• We hebben grote verbeteringen aangebracht in de manier waarop Skype met externe microfoons, interfaces en apparaten werkt.

• U kunt nu videoboodschappen op uw apparaat opslaan om ze vervolgens met uw vrienden en familie of op sociale media te delen.

Blijf ons feedback geven via de app of via de Skype Community. We luisteren!

Skype 6.15 voor iOS
    uitgebracht op 28 april 2016

We doen ons best om Skype nog beter te maken voor al uw oproepen en berichten. Deze update bevat:

• Opgeloste problemen en prestatieverbeteringen. Blijf ons feedback sturen binnen de app of via de Skype Community. We luisteren!
    Skype 6.14 voor iOS
    uitgebracht op 18 april 2016
    • Deze update bevat een groot aantal bug fixes en verbeteringen. Blijf ons feedback sturen binnen de app of via de Skype Community. We luisteren!
    Skype 6.13 voor iOS
    uitgebracht op 29 maart 2016
    • Algemene verbeteringen.
    Skype 6.12 voor iOS
    uitgebracht op 9 maart 2016
    • Nieuwe groepsvideogesprekken met maximaal 25 mensen.
    Skype 6.11 voor iOS
    uitgebracht op 18 februari 2016
    • Algemene verbeteringen.
    • In deze release wordt een probleem opgelost dat een slechte geluidskwaliteit veroorzaakt bij het bellen van mobiele/vaste nummers op bepaalde modellen iPhone en iPad.
    Skype 6.10 voor iOS
    uitgebracht op 11 februari 2016
    • Open eenvoudig Microsoft Office-documenten, -presentaties en -spreadsheets die zijn gedeeld in Skype.
    • Deel de liefde via Skype. Maak voor uw dierbaren van een gewone dag een speciale dag door ze een videobericht voor Valentijnsdag te sturen.
    • Sla een video die u hebt ontvangen of een videobericht dat u hebt opgenomen rechtstreeks op in uw Foto's. Meer informatie.
    • Algemene verbeteringen.
    Skype 6.9.1 voor iOS
    uitgebracht op 26 januari 2016
    • Algemene verbeteringen.
    Skype 6.8.1 voor iOS
    uitgebracht op 19 december 2015
    • In deze release is een fout opgelost waardoor Skype bij sommige gebruikers crashte. Iedereen hartelijk bedankt voor uw hulp en feedback bij dit probleem.
    • Maak een videokerstkaart. Tik op de sneeuwvlok om een videobericht op te nemen en te delen via Skype of te delen op sociale netwerken of via e-mail.
    • Verstuur rechtstreeks vanuit groepschats videoberichten naar groepen.
    • Kom in de kerstsfeer met nieuwe feestelijke emoticons en Moji's.
    Skype 6.8 voor iOS
    uitgebracht op 15 december 2015
    • Eenvoudig delen: Tik op de knop Delen om websites of foto's van uw camera te versturen naar vrienden in Skype.
    • Algemene verbeteringen.
    Skype 6.7 voor iOS
    uitgebracht op 8 december 2015
    • Algemene verbeteringen.
    Skype 6.6 voor iOS
    uitgebracht op 23 november 2015

Detectie van telefoonnummers, datums en adressen in uw gesprekken:

• Bel een telefoonnummer (met Skype-tegoed) rechtstreeks via gemarkeerde nummers.
    • Stel agendagebeurtenissen in door te tikken op gemarkeerde datums, dagen en tijden.
    • Controleer locaties in Kaarten rechtstreeks via gemarkeerde adressen.
    • Het wordt eenvoudiger om meerdere taken in Skype uit te voeren:
      • Keer snel terug naar een gesprek door op de actieve gespreksbanner in Skype te drukken
      • Gebruik de teller voor ongelezen berichten om eenvoudig te zien hoeveel ongelezen gesprekken u hebt terwijl u een gesprek voert
    • Algemene verbeteringen.
    Skype 6.5 voor iOS
    uitgebracht op 28 oktober 2015

iPhone

• Maak uw videoberichten leuker met videofilters
    • Griezel met de nieuwe spookachtige Halloween-filters en -emoticons voor videogesprekken...Boe!
    • Nieuwe 3D Touch-opties:
      • Geef snelstartacties rechtstreeks via het Skype-pictogram op uw beginscherm weer.
      • Druk op een recent gesprek om met Peek het nieuwste chatbericht of een live videogesprek alvast te bekijken.
      • Gebruik Force Touch met gedeelde locaties, foto's, contactpersonen en URL's om de inhoud kort weer te geven.
    • Gesprekken en contactpersonen beter beheren
      • Verberg gesprekken met een veegbeweging in uw lijst Recent.
      • Verwijder een gespreksgeschiedenis volledig uit het chatmenu of uit de lijst Recent.
      • Deel eenvoudig Skype-contactpersonen.

iPad

• Maak uw videoberichten leuker met videofilters
    • Griezel met de nieuwe spookachtige Halloween-filters en -emoticons voor videogesprekken...Boe!
    • Gesprekken en contactpersonen beter beheren
      • Gesprekken met een swipe verbergen in uw lijst Recent
      • Verwijder een gespreksgeschiedenis volledig uit het chatmenu of uit de lijst Recent
      • Skype-contactpersonen gemakkelijk delen
    • Algemene verbeteringen
    Skype 6.3 voor iOS
    uitgebracht op 1 oktober 2015

iPhone

• Volledige iOS9-compatibiliteit.
    • Skype gebruiken in gesplitste weergave en door chatberichten en telefoongesprekken bladeren.
    • Skype-meldingen beantwoorden zonder Skype te hoeven openen.
    • Chats rechtstreeks met Skype-contactpersonen starten vanuit zoeken met Spotlight.

iPad

• Volledige iOS9-compatibiliteit.
    • Skype gebruiken in gesplitste weergave en door chatberichten en telefoongesprekken bladeren.
    • Skype-meldingen beantwoorden zonder Skype te hoeven openen.
    • Chats rechtstreeks met Skype-contactpersonen starten vanuit zoeken met Spotlight.
    • Verbeteringen van problemen met een laag gespreksvolume.
    Skype 6.2 voor iOS
    uitgebracht op 17 september 2015
    • Ondersteuning voor wijzigen afdrukstand op aanmeldingsschermen.
    Skype 6.0.1 voor iOS
    uitgebracht op 3 september 2015
    • Mogelijkheid tot het verwijderen van de landcode door op backspace te drukken.
    • Profiel rechtstreeks vanuit het zoekscherm en niet alleen vanuit een chat openen.
    Skype 6.0 voor iOS
    uitgebracht op 3 september 2015
    • Nieuwe, vernieuwde gebruikersinterface voor iPhone en iPad.
    • Verbeterde functie voor snel zoeken naar berichten, gesprekken, contactpersonen en groepen.
    • Nieuwe veegacties waarmee u snel kunt bellen en gesprekken kunt beheren (veeg gewoon naar links of rechts op het tabblad Recent).
    • Filteren op ongelezen gesprekken (veeg gewoon naar beneden op het tabblad Recent).

Als u alle voordelen van Skype voor iPhone wilt blijven gebruiken, moet u de nieuwste versie installeren. Meer informatie over het upgraden naar de nieuwste versie.

Meer informatie over Skype voor iPhone.