Wat moet ik doen als Skype voor Windows Desktop onmiddellijk vastloopt?

Als u Skype voor Windows Desktop opent en het programma loopt meteen vast voordat u de kans krijgt om iets te doen, hoeft u zich nog geen zorgen te maken: er is niets mis met uw computer. Dit gebeurt door een fout in een oudere versie van Skype voor Windows Desktop. Deze fout is gecorrigeerd.

U lost dit probleem op door de nieuwste versie van Skype voor Windows Desktop hier te downloaden.

Om er zeker van te zijn dat u altijd de nieuwste versie van Skype gebruikt, kunt u het beste automatische updates instellen. Meer info.