Help Android

Ik kan me niet meer aanmelden bij Skype WiFi (iOS en Android)

Vanwege verbeteringen van de mobiele apps voor Skype WiFi kunnen sommige gebruikers problemen ondervinden met aanmelden. Als u de foutmelding krijgt dat uw aanmeldgegevens niet juist zijn (zelfs als u zeker weet dat uw naam en wachtwoord goed zijn ingevoerd), gebruikt u een verouderde versie van de toepassing. Als u niet voorbij het aanmeldingsscherm komt -- de app lijkt u goed aan te melden, kan geen verbinding maken en meldt u weer af -- gebruikt u ook een verouderde versie van de software.

De oplossing is eenvoudig en is identiek voor zowel Android als iOS-apparaten: zoek in de app store naar Skype WiFi en download de nieuwste versie. Na het downloaden tikt u op het pictogram Skype WiFi in uw lijst met applicaties en u kunt zich weer aanmelden zoals u gewend bent.

Hier vindt u de iOS-app.

Hier vindt u de Android-app.