Help Windows Phone

Waarom wordt me gevraagd om machtigingen bij het installeren van Skype voor Windows Phone?

Als u Skype voor Windows Phone bijwerkt naar versie 2.22, krijgt u een bericht van Windows Store dat de app extra machtigingen vereist voordat u de update installeert.

Deze machtiging is vereist om de functie locatie delen in de nieuwste versie van Skype te kunnen gebruiken. Voor alle Windows Phone-apps die soortgelijke functies bieden, moet u deze toestemming geven.

Uw locatiegegevens worden alleen gebruikt als u deze functie via de Skype-instellingen inschakelt. Maar u kunt wel Skype gewoon updaten en de nieuwe functies van de meest recente versie gebruiken zonder dat u deze functie hoeft in te schakelen. In dat geval maken we geen gebruik van uw locatiegegevens.

Meer informatie over het delen van uw locatie in Skype voor Windows Phone.