Hoe kan ik een ontvangstbewijs krijgen voor Skype-tegoed of abonnementen die ik heb aangeschaft?

Terug naar zoekresultaten

Belangrijk: Dit is een artikel over maandelijkse overzichten. Deze verschillen van btw-facturen, die momenteel beschikbaar zijn in bepaalde landen. Meer informatie

U kunt altijd een maandelijks overzicht van MyAccount downloaden.

Wat vind ik op mijn maandelijks Skype-factuuroverzicht?

• Een ontvangstbewijs voor Skype-tegoed en abonnementen die u hebt aangeschaft.
    • Details van uw betaalgeschiedenis en informatie over hoe u uw Skype-tegoed hebt gebruikt (bijv. om te bellen, te sms'en of wifi te gebruiken).
    • Restituties of correcties in uw account.

Uw maandelijkse Skype-overzicht kan worden gedownload vanaf de vijfde van de volgende maand en is gedurende zes maanden beschikbaar.

Uw maandelijkse overzicht downloaden:

1. Meld u aan bij uw account.
    2. Klik op Koopgeschiedenis onderaan de pagina.
    3. Klik op Maandelijks overzicht downloaden.