Wat zijn maandelijkse afschriften en hoe krijg ik ze?

Belangrijk: Dit artikel heeft betrekking op maandelijkse afschriften. Deze zijn niet hetzelfde als BTW-facturen. Btw-facturen zijn momenteel beschikbaar in bepaalde landen. Meer informatie.

Maandelijkse afschriften kunnen via Mijn account worden gedownload. In deze afschriften staat een overzicht van de gekochte Skypetegoeden en abonnementen, informatie over u uw Skypetegoed hebt gebruikt (bijvoorbeeld voor telefoongesprekken, sms-berichten of gebruik van Wi-Fi) en eventuele andere wijzigingen, waaronder restituties aan uw account.

U kunt uw afschrift op dag 5 van de volgende maand downloaden. Het afschrift blijft gedurende zes maanden beschikbaar.

Uw maandelijkse afschrift downloaden:

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op Aankoopgeschiedenis onder aan de pagina.
  3. Klik op Maandelijks afschrift downloaden.

Hieronder ziet u een voorbeeld van het maandelijks afschrift, waarbij elke kolom wordt uitgelegd.

1. Datum van afschrift: normaal gesproken de laatste dag van de kalendermaand. Afschriften zijn beschikbaar op de dag 5 van de volgende kalendermaand.
  2. Datum: datum van de transactie.
  3. Beschrijving: telefoongesprekken, sms-berichten of andere uitgevoerde activiteiten (waaronder aankopen).
  4. Verbruikt: gespreksduur of nummer van verzonden sms.
  5. Type: in het typeveld kunt u zien of het een aankoop, een telefoongesprek of een sms-bericht betreft.
  6. Tarief: kostprijs (per minuut voor telefoongesprekken of per bericht voor sms-berichten) voor elk item.
  7. Bedrag: het totaalbedrag dat voor het item is betaald.