Wat moet ik doen als mijn camera niet werkt met Skype op mijn iOS 8-apparaat?

Als u voor het eerst een videogesprek voert met Skype op uw iPhone of iPad waarop iOS 8 draait, zal Skype toegang tot de camera vragen.

Toestemming om de camera te mogen gebruiken is een nieuwe privacyfunctie op iOS 8. Hebt u gekozen voor Niet toestaan, dan kunt u geen videogesprekken meer starten of ontvangen (maar alleen audiogesprekken). Elke keer dat u een video-oproep ontvangt of beantwoordt, ziet u dit bericht:

Om dit op te lossen moet u uw privacy-instellingen wijzigen:

1. Tik in het startscherm van uw apparaat op Instellingen.
  2. Blader omlaag in de lijst totdat u Skype ziet en tik erop.
  3. Tik op Privacy.
  4. Verplaats de schuifbalk Camera naar AAN (tik op de schuifregelaar om het groene vakje te kiezen).