Help Windows Phone

Hoe verstuur ik een bestand in Skype voor Windows Phone?

Met Skype voor Windows Phone kunt u alleen foto's verzenden en ontvangen; andere bestandstypen worden op dit moment niet ondersteund.

1. Selecteer de contactpersoon aan wie u een foto wilt sturen.
  2. Tik op het plus-pictogram.
  3. Kies Foto delen.
  4. Tik op de foto die u wilt verzenden; deze wordt automatisch verzonden. U kunt eventueel ook een nieuwe foto maken.

Tik op de foto zodat deze over het hele scherm wordt geopend. In het menu meer (drie puntjes) in de rechterbovenhoek tikt u op Foto opslaan. De afbeelding wordt nu opgeslagen op uw apparaat.

Wilt u meer informatie?
Bestanden delen met Skype: beperkingen aan bestandstypen, grootte en tijd
Problemen met het verzenden en ontvangen van bestanden in Skype oplossen