Help Windows Phone

Hoe gebruik ik de tekenfunctie op Skype voor Windows Phone 8.1?

Met de meest recente versie van Skype voor Windows Phone 8.1 hebben we een functie toegevoegd waarmee u vanaf uw mobiele telefoon tekeningen kunt verzenden via Skype.

De nieuwe tekenfunctie gebruiken:

1. Tik op de chat of de contactpersoon waarnaar u een tekening wilt sturen.
  2. Tik op het pictogram "meer" .
  3. Tik op tekening delen.
  4. Het tekenscherm wordt geladen. U kunt tekenen of schrijven op dit scherm.
  5. U kunt op elk moment tijdens het tekenen op het pictogram meer tikken voor opties om een foto toe te voegen, een locatie toe te voegen of het canvas te wissen en opnieuw te beginnen:
  6. Wanneer u klaar bent om de afbeelding te verzenden, tikt u op delen.
  7. De tekening wordt weergegeven in de chat: