Hoe kan ik btw-facturen in Skype Manager downloaden?

Terug naar zoekresultaten

In het beheerdersdashboard van Skype Manager kunnen maandelijkse btw-facturen worden gedownload voor specifiek gemaakte kostentoewijzingen. U kunt de btw-factuur voor een bepaalde maand downloaden op de vijfde van de volgende maand. Facturen zijn zes maanden lang beschikbaar.

Meer informatie over hoe Skype btw in rekening brengt, vindt u hier.
    Beheerders kunnen in de volgende landen btw-facturen downloaden:

• Bulgarije
    • Cyprus
    • Denemarken
    • Estland
    • Hongarije
    • Italië
    • Letland
    • Litouwen
    • Malta
    • Portugal
    • Roemenië
    • Slovenië
    • Spanje
    • Zwitserland

We brengen geen btw in rekening wanneer u Skype-tegoed koopt of toewijst, dus worden deze transacties niet weergegeven op maandelijkse btw-facturen. Er wordt btw in rekening gebracht voor het toewijzen van abonnementen of Skype-nummers, en dus worden deze transacties op de maandelijkse btw-facturen weergegeven.

De transacties van uw abonnees (gebruik van Skype-tegoed voor gesprekken, sms of Wi-Fi, en ook aankopen met toegewezen Skype-tegoed), komen in aanmerking voor btw als het geregistreerde factuuradres van het persoonlijk gekoppelde account zich in een land bevindt waar btw in rekening dient te worden gebracht. Maandelijkse btw-facturen voor transacties van abonnees zijn beschikbaar in bepaalde landen. Meer informatie.

Overige Skype Manager-rapporten vindt u op het beheerdersdashboard..

Een maandelijkse btw-factuur downloaden:

1. Meldt u aan bij Skype Manager admin.
    2. Klik op Rapporten via uw Skype Manager-dashboard.

Select Reports from Dashboard
    3. Klik op Facturen.
    4. Selecteer de maand waarvoor u een btw-factuur nodig heeft en klik op Downloaden om de factuur op te slaan voor de toewijzing in PDF-formaat.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een btw-factuur met een uitleg voor iedere kolom:
    VAT/GST example invoice

1. Klantdetails: uw naam en adres
    2. Factuurdetails: unieke factuur-id
    3. Factuurdatum: meestal de laatste dag van de maand
    4. Datum: datum van de transactie
    5. Beschrijving: gesprekken die u hebt gevoerd of aankopen die u hebt gedaan
    6. Type: in het typeveld kunt u zien of het een aankoop, een telefoongesprek of sms-bericht betreft
    7. Nettobedrag: het bedrag dat voor het item is betaald
    8. Btw-bedrag: Het voor het item betaalde btw-bedrag
    9. Bedrag: Totale betaalde bedrag voor het item, inclusief btw
    10. Totale btw-bedrag: totale betaalde bedrag aan btw voor de maand
    11. Belastingtarief: het toe te passen belastingtarief dat gebruikt wordt om de btw te berekenen
    12. Bruto totaalbedrag: totaalbedrag en betaalde btw