Hoe kan ik een BTW-factuur downloaden in Skype Manager?

BTW-facturen kunnen via het beheerdersdashboard van Skype Manager voor specifieke toewijzingen worden gedownload. Btw-facturen zijn gedurende zes maanden na de uitgiftedatum beschikbaar. Het btw-tarief dat in uw land geldt, wordt toegepast op toewijzingen.

We brengen geen btw in rekening wanneer u Skype-tegoed koopt of toewijst. Voor deze transacties zijn er geen btw-facturen. Voor toewijzingen van abonnementen of Skypenummers wordt wel BTW in rekening gebracht. U kunt voor deze transacties wel BTW-facturen downloaden.

Voor transacties van uw leden (gebruik van Skype-tegoed voor gesprekken, sms of Wi-Fi alsmede aankopen met toegewezen Skype-tegoed) wordt btw in rekening gebracht als het factuuradres van het persoonlijke account is geregistreerd in een land waar btw van toepassing is.

Btw-facturen voor transacties van leden zijn beschikbaar in bepaalde landen. Meer informatie.

Een BTW-factuur voor toewijzingen als pdf downloaden:

1. Meld u aan bij het beheerdersdashboard van Skype Manager.
  2. Klik in de linkerbovenhoek van het scherm op Rapporten.
  3. Klik op Toewijzingen.
  4. Selecteer de periode waarvoor u een factuur nodig hebt en klik op Start.
  5. Het rapport Toewijzingen wordt weergegeven. In dit rapport staan de toewijzingen die u in de geselecteerde rapportageperiode hebt gedaan.
  6. Klik op het bestelnummer om een rapport voor een specifieke toewijzing te openen.
  7. Klik op Factuur als pdf downloaden om de factuur voor de toewijzing in pdf-indeling op te slaan.

Meer informatie over Skype Manager vindt u in de snelstartgids, de gebruikershandleiding en verschillende instructievideo's op de documentatiepagina van de ondersteuningssite voor Skype.